Corneel Bakker

Corneel Bakker

Founder

”Eind 2017 heb ik Tempforce opgericht, na zes jaar als recruiter en salesmanager voor een uitzendbureau te hebben gewerkt. Ik zag kansen door oprechte aandacht voor kandidaten en opdrachtgevers te hebben en door te focussen op specifieke segmenten. Focus, persoonlijke aandacht en maatwerk zijn zo kernwaarden geworden in het DNA van Tempforce. Wij richten ons op volledige bediening van onze opdrachtgevers en we streven naar langdurige relaties. Hierin zijn we goed op weg! 

Naast het strategische en het praktische deel van ondernemerschap, ben ik zelf ook dagelijks actief met het plaatsen van de juiste kandidaat in de juiste vacature. Je kan me ’s nachts wakker maken om het over snelle auto’s te hebben of om te gaan sporten.”

Bel me terug

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.