Lisha Welling

Lisha Welling

Recruiter & Accountmanager

“In 2020 ben ik begonnen bij Tempforce. Mijn focus ligt binnen Tempforce op de werving van IT-kandidaten en opdrachtgevers. Mijn ambities liggen bij het op- en uitbouwen van nieuwe en bestaande relaties met opdrachtgevers en kandidaten.

 Voordat ik bij Tempforce begon heb ik een studie Business Management en een NIMA A Marketing afgerond. Tijdens mijn studies heb ik verschillende banen gehad, waaronder Sales functies en receptioniste.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn studie Kynologisch gedragstherapeut en puppycoach, je kan wel stellen dat mijn interesse in honden een beetje uit de hand is gelopen. Ik ben dan ook groot voorstander van een kantoorhond. Die is er helaas nog niet, maar we zijn er mee bezig!

Ben jij op dit moment zoekende naar een nieuwe baan in de IT of sta je open voor een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met mij op en dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden.”

Bel me terug

Lisha Welling beheert onderstaande vacatures

Maken honden jou gelukkig? Ben je opzoek naar een job waarbij je de hele dag in contact bent met mensen met wie je dezelfde liefde voor dieren deelt. Lees dan snel verder! Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.